Kayıt Ol  |  SSS  |  Arama  |  Üye Listesi  |  Kullanıcı Grupları  |  Login 
Cevap Gönder
  iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
xl crew
Daimi_Üye
Daimi_Üye

Kayıt: 15 Tem 2007

Mesajlar: 106
Member No.: 428864

Alıntıyla Cevap Ver
www.100webspace.com kurtulun şu iphorumdan aynı paralı siteler gibi burda hosting hizmeti yokki sizin yöneticiliiniz anca yönetim panelinde kalıo alın şurdan bi üyelik hayalinizdeki gibi bi siteye sahip olun bende ole başladım şimdi paralı sitem var www.makarafrm.org bu iphorum anca yetenei kısıtlar başka bişe yapmas dediim siteden bi bedava hosting alın ben size yardımcı olurum msn adresim mt_mode_xl_@hotmail.com dediim gibi ekleyin yardımcı olim istediiniz gibi bi site yaratabilirsiniz orda iphorumdaki gibi phpbb mahkumu olmassınız smf joomla gibi baba php kodlarıyla aslanlar gibi site açarsınız

benden bu kadar karar sizin iphorum mu yoksa gerçek bir site minude lindsay lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
  iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
SPONSOR
sponsor

Kayıt: 15 Tem 2007

Alıntıyla Cevap Ver
Antalya City Guide click here
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
ba ksırf reklam yapmışsın olur olmadık yerlere konu açmışsın sen burdan ne kazanıonda reklamını yapıosun kardeşim herkes haytından memnun memnun olmayan arar bulur
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
xl crew
Daimi_Üye
Daimi_Üye

Kayıt: 15 Tem 2007

Mesajlar: 106
Member No.: 428864

Alıntıyla Cevap Ver
bak ananı sikerim hayat falan kalmas sende ben millete yardım etmeye çalışıom taam mı? akıllı ol o aldıın bedava hostinge index basarım anan ağlar elinde hosting falan kalmas akıllı ol yaygara yapma xmden aldıınız hostları bilios biz o hikayeyi ben burdakiler daa kaliteli yerlerden bulsun die veriorm www.100webspace.com hazır kurulumundan tut cpaneline kadar her bi bok var xm bi sikim diil ole götünüzden artistik yapmayın senin php asp bilginin 10 katı bilgim var benim o yüzden şimdi sus daa ben emir verene kadar konuşma oke :blackeye:
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
hala bedava host diosun basta göreyim lan çok bilion sanki
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
ve hala bana xm.com sayıklıosun kim xm.comdan bahsettiki sen onu anlatıon bana bn xm.comumu diorum sana
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
xl crew
Daimi_Üye
Daimi_Üye

Kayıt: 15 Tem 2007

Mesajlar: 106
Member No.: 428864

Alıntıyla Cevap Ver
ananı sikersem ama sora ağlama ole yapıpda 2. gün abi yapma die yalvaranlar oldu anan sikilince görürüm seni
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
üff tamam abi yapma eğleme sen süpersin büyüksün yaparsın en büyük www.100webspace.com peeeeeeeeeh
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
webmaniac
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 25 Arl 2006

Mesajlar: 577
Member No.: 307289

Alıntıyla Cevap Ver
ya ne büyüksün falan ne ayaklar yha 2 küfür etti die yha banlayalm şunu iphorum dan

hem kardeşim arayan free hostu da bulur paralı hostu da

_________________
İnternetin Yeni Yüzü
Hosting Fiyatlarına Bakın !!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
Forum-Admin
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 17 Ağu 2007

Mesajlar: 711
Member No.: 441742
Nerden: Internet Explorer
Alıntıyla Cevap Ver
bu forumda yasaklı kelimeler yok mu?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
forum-admin demiş ki:
bu forumda yasaklı kelimeler yok mu?


mağleseff
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
CobiJa
Aktif_Üye
Aktif_Üye

Kayıt: 04 Eyl 2007
Mesajlar: 98
Member No.: 448662
Nerden: SamSun
Alıntıyla Cevap Ver
iyi küfür etmiş ama nerde bann nerdeeee :p
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID13118847
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 10 May 2007

Mesajlar: 343
Member No.: 401230

Alıntıyla Cevap Ver
ya bu herif kim ki kafasına göre heryere index basıyo sen ver bakam bana msnini bi alıyım elinden.ver siteni bi halledeyim sen kimsin ki olum bir kere reklam yapçam diye burada gelen geçene küfür etme hakkını nerden buluosun.yiyosa ver siteni mail adresini.google a mynet hacklendi yaz bakıyım myneti hackleyenler arasında adım geçio mu akıllı ol olum ki sen kimsin ya hayret bişi sinir herif böyle artistlikler yapma lan burda bidaha..

_________________
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID13118847
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 10 May 2007

Mesajlar: 343
Member No.: 401230

Alıntıyla Cevap Ver
olum gökhan abi sizin gibi lamerlerin cezasını vermemiz için hackerlığı bırakıyo.gökhan abin kim dersen iskorpitx diyim sana kısaca

_________________
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID56505727
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 26 Arl 2006

Mesajlar: 5930
Member No.: 308078
Nerden: Cehennemin Dibinden
Alıntıyla Cevap Ver
bırakın şu salaa be bi zamanar bnm siteyede index basıodu ama bi şey olduu yok zaten iphorumuda bıraktı s*kt*r olup gitti
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
  Re: iphorum mu yoksa gerçek bir site mi? 
FID13118847
Süper_Üye
Süper_Üye

Kayıt: 10 May 2007

Mesajlar: 343
Member No.: 401230

Alıntıyla Cevap Ver
ya gerizekalı artistlik yapmaya gelmiş buraya...

_________________
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Tüm saatler GMT +2 Saat  
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)  

  
  
 Cevap Gönder